QALA je nastala dugogodišnjim proučavanjem bilja i educiranjem na području aromaterapije.

“Svoje djetinjstvo provela sam na obali Jadranskog mora, odrastajući uz mirise ružmarina, lovora, smilja i kadulje… Nisam ni sanjala da će me taj miris pratiti cijeli život i da će mi jedan dan postati posao.”

 Qala je nastala na dugogodišnjem iskustvu upotrebe mediteranskog bilja u mojoj obitelji. Počelo je sa izradom sapuna od maslinovog ulja, kojem su dodani različiti mirisi mediterana. Danas Qala u svojoj kolekciji ima čitav niz prirodnih proizvoda, za njegu lica i tijela, na bazi hladno prešanih organskih ulja mediteranskog i drugog bilja.

Prirodnu kozmetiku Qala, nastalu u malom zagrebačkom kućnom laboratoriju, donijela je Klaudia Matun, certificirani aromaterapeut. Nakon šest godina istraživanja prije četiri godine je pokrenula proizvodnju i prodaju krema, balzama, melema, seruma i sapuna od samoniklog i drugog ljekovitog bilja.  

 

Danas Qala broji preko 20 proizvoda koji su 100% prirodni i izrađeni od najkvalitetnijih sastojaka u strogo kontoliranim uvjetima te redovito prolaze stroge analize u skladu sa svim regulativama.

Brojevi govore sve!

1 +
prirodnih proizvoda
200 +
zadovoljnih kupaca
+
sajmova